Derde plek voor Colin Velthuizen tijdens Jack’s Racing Day 2023

Afgelopen weekend vond Jack’s Racing Day 2023 plaats. Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op TT Circuit Assen. Het team van RR Socia was ook van de partij. 

Spektakel op Jack’s Racing Day

Met een gratis toegangsbewijs was men vanaf de beroemde TT-tribunes onder meer getuige van een aantal snelle ronden van de voormalig wereldkampioen Formule 2 én Formule E Nyck de Vries, terwijl er een stuntvliegtuig een spectaculaire luchtshow verzorgde.

Op de eerste dag gingen tweevoudig wereldkampioen atletiek Dafne Schippers en zanger Frans Duijts al als passagiers de baan op met Tom Coronel tijdens de '2-seater Experience'. Op zondag was het de beurt aan 'influencer' Don de Jong, die een rit maakte met Tom Coronel. Youtuber Joel Beukers racete trots in zijn glanzende A1GP-bolide.

De Nederlandse F2-topper Richard Verschoor bezorgde enkele gelukkige fans de rit van hun leven. En alsof dat nog niet genoeg was, gaven motorcoureur Stefano Manzi en Dakarcoureur Tim Coronel vol gas in hun razendsnelle motoren en auto's. Liqui Moly Husqvarna Intact GP Moto3 coureur Collin Veijer sloot zich op zondag aan bij deze sterren voor een paar handtekeningensessies. Kortom, een onvergetelijke dag vol actie en avontuur op het racecircuit!

BeNeLux Trophy

Tijdens Jack’s Racing Day gingen ook de coureurs van de Benelux Trophy de strijd aan. De eerste wedstrijd vond zondagochtend om 8:38 plaats. Colin Velthuizen van het RR Socia Racing team veroverde tijdens deze race een vierde plek. Tijdens de tweede race, die in de middag plaatsvond, boekte Collin nog een beter resultaat. Met zijn derde plaats stond hij na twee jaar weer op het podium.

Bron: 2023 editie Jack’s Racing Day trekt meer dan 90.000 bezoekers (racesport.nl)

Volgende
Volgende

RR SOCIA RACING start 2023 IDM seizoen met Colin Velthuizen en Björn Stuppi